Privacy Policy

Privacy policy

PRIVACY VERKLARING

Wie zijn wij? 
Golfing Fellowship of Rotarians – Europe (GFR Europe)
Route des Ronquoz 10
1913 Saillon (CH)
Switzerland
info@rotary.golf

GFR Europe verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Luc Salens op info@rotary.golf

Verwerkingsdoeleinden  
Indien gebruik makend van Google Analytics:
Wanneer u naar onze website surft, bewaren wij bepaalde gegevens van u in statistieken (Google Analytics). Die gegevens omvatten het browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website die u naar onze website doorverwezen heeft. Deze statistieken gebruiken we om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren. Op basis daarvan kunnen wij onze website optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn compleet anoniem.

Persoonsgegevens worden voor diverse doeleinden verwerkt. Wij waken er echter over dat wij enkel de gegevens verzamelen en verwerken die toereikend zijn, ter zake dienend en beperkt tot wat noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

GFR Europe verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgronden voor de verwerking
Als u op onze website het contactformulier invult, houden we de persoonsgegevens bij. We slaan uw voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden betrouwbaar op.
Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, slaan we uw e-mailadres op. Dit hebben we nodig om u de nieuwsbrief te kunnen versturen. Uw e-mailadres wordt veilig opgeslagen bij Mailchimp. Mailchimp beveiligt uw data en maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy.
Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Overmaken aan derden
Enkel GFR Europe gebruikt uw gegevens. Wij delen uw data dus NIET met derden.

Bewaarperiode
Persoonsgegevens mogen uiteraard niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is in functie van de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. De bewaartermijn kan in die optiek dan ook, afhankelijk van het doeleinde, verschillen.

Wat zijn uw rechten? 
Recht op inzage en rechtzetting, wijzigingen of verwijderen van gegevens
De klant beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van hen verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten
Een bezoeker/klant heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht om klacht in te dienen
Indien de klant van mening is dat wij zijn gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft de klant het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie (https://www.privacycommission.be/nl). 

Privacybeleid en juridische kennisgeving.
U laat uw persoonlijke gegevens bij ons achter, als u iets wilt bestellen, moet u het doen. We gebruiken deze gegevens voor verschillende doeleinden:

Levering van uw bestelling:
We hebben uw naam, uw e-mailadres, uw adres en uw telefoonnummer nodig. Hiermee kunnen wij uw bestelling afleveren en u op de hoogte houden van uw bestelling. Soms sturen we uw informatie indien nodig naar anderen, voor bezorgservices en onze leveranciers. We vragen hen om uw informatie zorgvuldig te behandelen.

Uw account: wij bewaren de volgende informatie in uw account: uw naam, adres (sen), telefoonnummer, e-mailadres, uw bestellingen en uw favorieten. We doen dit zodat u deze informatie niet elke keer hoeft in te voeren, dit bespaart u veel tijd en stelt u in staat uw favoriete producten sneller te vinden.

Aangepaste prijzen: wij gebruiken uw gegevens om uw persoonlijke prijzen zichtbaar te maken op onze website, zodat u meteen weet wat uw prijs is voor de producten die u bij ons koopt.

Reparatie:soms gebruiken we extern personeel om de producten die u bij ons hebt gekocht te repareren. Deze externe derden hebben gegevens nodig om de reparatie uit te voeren.

Nieuwsbrieven: u kunt zich abonneren op onze nieuwsbrieven. Hiermee kunt u op de hoogte blijven van al onze promoties, promoties en nieuws. We hebben algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke informatie die we verstrekken over uw gegevens, waardoor de nieuwsbrief interessanter voor u wordt. Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich altijd uitschrijven voor deze brief. Hiervoor geven we altijd een link in de nieuwsbrief.
GFR Europe garandeert dat de verwerkte persoonsgegevens met zorg worden behandeld en dat de privacy van personen wordt gerespecteerd.

Niemand wacht op fraude, wij ook niet. Daarom gebruiken we klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en te bestrijden. Indien nodig verstrekken we klantgegevens aan de overheid.

Onze site bevat cookies. Deze zorgen ervoor dat onze website naar behoren werkt en dat u gemakkelijk uw aankopen kunt doen.
Deze versie van de privacyverklaring werd op 23/01/2019 het laatst gewijzigd.